Jachtinstinct Vers Vlees (KVV, BARF)

Datum: 29 juli, 2017
Laatst bijgewerkt: 2 oktober, 2017

Contactgegevens:

Jachtinstinct Dierenvoeding B.V.
KvK: 64171892
BTW: NL855554319B01

Lange Hezelstraat 93
6511 CE Nijmegen (NL)

+31 6 15 8888 19
info@jachtinstinct.nl

http://www.jachtinstinct.nl
http://www.facebook.com/natuurlijkdierenvoer

Assortiment:

Jachtinstinct Vers Vlees (KVV, BARF) bied je versgevroren, complete maaltijden die geschikt zijn voor (vrijwel) elke hond of kat. De voeding bestaat voor 100% uit vers vlees of verse vis. De grondstoffen komen rechtstreeks van de beste Nederlandse slachthuizen, dus het zijn géén halffabricaten. Ongeveer twee derde van een product bestaat uit spierweefsel. Het overige deel bestaat grotendeels uit hoogwaardig orgaanvlees (zoals hart en lever) en voor een klein deel uit (eetbaar) bot/kraakbeen (bron van calcium, mineralen en vetzuren). Onze producten kennen dan ook natuurlijke, biologisch verantwoorde ‘prooiverhoudingen’! De voeding is graanvrij en glutenvrij, en deze bevat géén kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen. Bevroren is een maaltijd ten minste één jaar houdbaar. Eenmaal ontdooid, is deze nog twee tot drie dagen houdbaar, mits je de maaltijd in de koelkast hebt liggen, alwaar je de maaltijd ook het beste in kunt laten ontdooien (dus liever niet ontdooien/verhitten in de magnetron). Je hond of kat, die echt een carnivoor (vleeseter) is, zal werkelijk smullen van ons verse vlees!

Kvv-merken:

Overige

Barf-assortiment:

, > 4 diersoorten, vleesbot, spiervlees, organen, vis

Bezorg- en afhaalinformatie:

Wij verzenden kleinere bestellingen binnen enkele werkdagen in een professionele isolatiebox met koelelementen, waardoor de producten ten minste 48 uur uitstekend bevroren blijven. Grotere bestellingen worden binnen vijf werkdagen – op afspraak – door of in opdracht van ons bezorgd met een koelwagen.

Afhalen kan ook! Onze vriezers in Nijmegen zijn altijd gevuld met Jachtinstinct Vers Vlees (KVV, BARF). Dat betekent dat het mogelijk is om aan Lange Hezelstraat 93 vers vlees voor je hond of kat te komen halen. Laat altijd wel van tevoren even weten dat je van plan bent langs te komen, dan houden wij er rekening mee!

Geef een antwoord