Bandit Kat

Bandit heeft de volgende mixen voor de kat:

Ingrediënten Eiwit Vet As €/kg
Vleesmix (kat) Biologische kip, biologisch rundvlees, >3% verse vis (niet biologisch), 0,5% verse bio bladgroenten, 0,5% bio zilvervliesrijst en bio maïskiemolie 21% 12% 0,5% €7,92
Wildmix (kat) Wild (diersoorten varieren per seizoen) 21% 12% 2,1% €13,67
Vismix (kat) 22% 14% 0.4% €11,17
Dieet suiker/blaas/nier Kip, vis 17% 16% 0.5% €12,16

Is Bandit voor de kat Compleet? 
Ja, je kunt Bandit als complete voeding voeren. Het is wel goed om smaken af te wisselen.

Verpakking
Bandit is verkrijgbaar in doosjes van 300 gram. Bandit Vleesmix voor de kat is ook verkrijgbaar in doosjes van 480 gram.

Vandaag besteld, morgen GRATIS bezorgd
Barfmenu Kat bestellen

Beoordeling:

Ik vind de samenstelling en kwaliteit van Bandit goed. De makers zijn deskundig: nutritionist Huub van de Lang in samenwerking met dierenarts Tannetje Koning. Ze hebben er voor gezorgd dat alle nodige voedingsstoffen in de voeding zit, en hebben dit gecontroleerd met analyses uit het laboratorium. Het spiervlees dat ze gebruiken is biologisch en van goede kwaliteit.

Ik vind Bandit een van de beste merken, in het artikel De beste kvv leg ik uit waarom


Compleet door Calciumbron Geschikt voor Website
Natuurlijke toevoegingen bot kat www.banditvoeding.nl/

6 Comments

 1. Chris

  Wat een geweldige site is dit voor het voeren van mijn 2 katten.

  Nu wil ik Bandit gaan proberen maar ik zie dat er maar 2 smaken zijn voor katten namelijk, wildmix en rundmix. Is dit wel voldoende afwisseling voor een kat?

  1. Voerwijzer Meike

   Ja dit is voldoende afwisseling. De voedingen zijn compleet, dus voor tekorten hoef je niet bang te zijn. En voor de spijsvertering is het prima om met twee varianten af te wisselen.

   1. Chris

    Dankjewel voor deze snelle reactie, fijn om te zien dat je je met iedereen bezighoudt.

    Ik heb 5x 300 gram vlees mix en 5x 300 gram wildmix besteld. Ik heb daarbij nog orijen cat and kitten erbij en thrive complete natvoer voor als de overgang naar rauw niet helemaal goed.

    Is dit een goed idee, en heb je eventueel nog tips?

    Ik heb een ragdoll kater van 1,5 jaar en een Noorse boskat kitten van 3 maanden oud.

    Alvast bedankt.

    1. Voerwijzer Meike

     Ik zou de overgang naar rauw inderdaad rustig aan doen, met de voeding die ze al kregen. Je kunt misschien nog iets toevoegen voor het gebit, kijken of er iets is waar ze op willen kauwen, zoals gedroogde vleesstrips of rauwe eendagskuikens.

     1. Chris

      Ze krijgen van mij thrive vries gedroogde kip snackies. Alleen de kip omdat ik jouw verhaal zag over tonijn en ik ergens anders gelezen had dat witvis soorten zorgen voor een vitamine b afbreuk bij katten, ik weet alleen niet meer waar ik dat gelezen had.

 2. Chris

  Mijn 2 katten krijgen nu al 4 dagen alleen nog maar rauw vlees en ze vinden het heerlijk. Ik vraag mij alleen af of het normaal is dat ze nu zo weinig poepen, de ragdoll kater heeft in die 4 dagen nog geen een keer gepoept en mijn Europese korthaar maar een paar keutels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *