Kant en klare barfpakketten

Datum: 29 juli, 2014
Laatst bijgewerkt: 24 oktober, 2023

Kant en klare barfpakketten zijn pakketten met ongemalen vleesproducten. De term Barf staat voor ‘Bones and Raw Food’ en wordt gebruikt voor menu’s op basis van ongemalen vleesproducten.

Met een kant en klaar barfpakket kun je bijvoorbeeld uitproberen of een menu met ongemalen vleesproducten bij jou en je hond(en) past.

Let zelf goed op of de barfpakketten compleet zijn volgens de richtlijnen voor het zelf samenstellen. Als het kant en klare menu compleet genoeg is, genoeg afwisseling biedt en aansluit op de behoeftes van je hond, kun je ervoor kiezen het te blijven voeren.

Pakket Portie-grootte Verhouding vleesbot – spiervlees – orgaan (incl. pens)  €/kg Overige Verkrijgbaar
Natural Paws testpakket voor de kat 6 kg 1 kg 40-40-20 €4,30 Bezorgt in West NL
Natural Paws Testpakket uitgebreid 14 kg 1 kg 50-30-20 €3,95 Geen groente Bezorgt in West NL
Natural Paws Basis testpakket voor de hond 8 kg 1 kg 40-30-20 €4,06 Geen groente Bezorgt in West NL
Rebels Petfood Barf box 20 kg 1 kg 40-40-20 €3,70 Heel Nederland (vriespost)
Rebels Petfood Barf-box hypoallergeen 10 kg

20 kg

1 kg 60-20-20 €3,80 Zonder rund&kip Heel Nederland (vriespost)
Rebels Petfood Barf-box small 10 kg 1 kg 40-40-20 €3,55 Heel Nederland (vriespost)
Vriesvoer.nl Barf pakket 12 kg 0,5 en 1 kg €7,10 Grotendeels gemalen Bezorgt in heel NL

Barfpakketten op maat

Er zijn ook barfpakketten op maat. Deze worden afgestemd op de behoeftes van je hond of kat.

Barfpakketten op maat

3 Comments

 1. selma

  Hallo,

  Wij hebben onze Rottweiler teefje van 3 jaar nu op Fokker brokken. Hier doet ze het niet goed op als het gaat om de ontlasting. Graag willen wij over gaan op vers vlees maar we hebben hier niet echt heel veel verstand van. Wat en hoeveel geven we haar? hoeveel zijn we ongeveer kwijt bij het aanschaffen van vers vlees? We betalen nu 30 euro voor 20 kg brokken, zullen wij nu meer/minder of evenveel kwijt zijn? Waar bezorgen ze allemaal?

  1. Voerwijzer Meike

   Vers vlees kun je voeren op verschillende manieren. In dit artikel gaat het om barfpakketten, dat zijn pakketten waar bijvoorbeeld stukken kipkarkas, runderlever en paardenvlees inzitten. Als je dit besteld krijg je bij het desbetreffende bedrijf begeleiding bij hoe en hoeveel je kunt voeren. Oervoer levert in heel Nederland, Natural Paws alleen in het westen van Nederland. De prijzen staan er in het overzicht bij. Als je op de titel van het barfpakketten klikt, krijg je er meer informatie over te zien.

   Je kunt ook gemalen complete rauwe vleesvoeding geven, dit wordt ook wel kvv genoemd. De prijzen hiervan variëren van €1,50 tot €10,- per kilo, er zijn heel erg veel merken, je kunt ze hier vinden: http://www.voerwijzer.com/kvv-vergelijken. Hoe en hoeveel je kunt voeren vind je in het artikel met beginners informatie: http://www.voerwijzer.com/beginnersinformatie-kvv. Onder het menu-item verkooppunten kun je kijken of er een verkooppunt bij je in de buurt zit.

 2. Deb

  Ter info: ik heb contact opgenomen met Natural Paws, en ze hebben jammer genoeg geen intentie om de bezorgregio in België op korte termijn uit te breiden. Hopelijk zullen er in de toekomst andere bedrijven, die wel in (heel) België leveren, ook kant en klare barfpakketten op maat aanbieden.
  Tussen haakjes, ik vind voerwijzer.com een geweldige website. Dankzij jou zijn we met KVV en BARF begonnen, en onze hond doet het nu zo veel beter dan op brokken. Doe zo verder!