Nieuwe kvv: Renske Vers Ingevroren

Datum: 8 april, 2018
Laatst bijgewerkt: 25 mei, 2019

Renske Vers Ingevroren

Renske Diervoeding biedt nu naast de brokken en natvoeding, ook complete rauwe vleesvoeding onder de naam Renske Vers Ingevroren.

Renske Vers Ingevroren heeft vijf smaken:

  • Kip en rund
  • Eend en rund
  • Kalkoen en Zalm
  • Lam
  • Kalkoen

Alle smaken bestaan voornamelijk uit spiervlees en organen en bevatten daarnaast 8% wortel, 6% spinazie, 4% lijnzaad, 2% appel en koolzaadolie. In de smaak Lam zitten erwten in plaats van wortel. De voeding is compleet gemaakt met een premix en een calciumsupplement.

De voeding is gemaakt in een FDA-gecertificeerde productielocatie, staat er op de website van Renske Diervoeding. Ik ben er nog niet achter waar zo’n locatie aan moet voldoen, waar een locatie zonder dit certificaat niet aan hoeft te voldoen, dus wat de voordelen hiervan zijn weet ik helaas niet. Ik hoop nog op een antwoord van het bedrijf dat de FDA-certificaten afgeeft.

Renske Vers Ingevroren is verkrijgbaar in zakken van 600 gram, met daarin nuggets van ongeveer 25 gram.

Het verschil tussen Renske Vers en Renske Vers Ingevroren
Renske Vers (dus zonder Ingevroren) is gesteriliseerde natvoeding die buiten de vriezer houdbaar is, en Renske Vers Ingevroren is rauwe vleesvoeding die in de vriezer bewaard moet worden. Ik merk dat sommige mensen denken dat Renske Vers een kvv (rauwe vleesvoeding) is, doordat het woord “vers” in de naam zit en vers vlees normaal altijd rauw is. Hoe dit zit kun je lezen in het artikel Vers vlees of rauw vlees, wat is het verschil? Renske Vers is dus geen rauwe vleesvoeding, alleen voeding dat in de diepvries bewaard wordt is rauwe vleesvoeding. Zoals Renske Vers Ingevroren.

Voor meer informatie over Renske Vers Ingevroren, zoals de samenstelling, de prijs en mijn beoordeling, ga naar:

Renske Vers Ingevroren

Eén reactie

  1. Caroliena

    Hoi Meike. Wat vind je van de samenstelling van Renske vers? Onze chow chow krijgt maagklachten van vers vlees. Verschillende varianten geprobeerd. Nu eet hij wolf of wilderness brokken, semi moisted. Dat ging een tijd goed, maar hij vindt ze nu niet meer lekker. Ik doe er nu een half kuipje Yarrah door, dat gaat redelijk. Maar ik dacht misschien is Renske vers (dus niet ingevroren). een alternatief in plaats van de brokken.

Reacties kunnen maximaal 600 karakters bevatten

Geef een reactie