Weetje van de dag

Datum: 18 juni, 2022
Laatst bijgewerkt: 18 juni, 2022

Door ziekte ben ik tijdelijk afwezig. Zodra ik het weer lukt, zal ik weer reageren op alle vragen en het “weetje van de dag” weer informatief invullen.

—————————–

Elke dag vind je op deze pagina een nieuw weetje of nieuwtje. Wil je niks belangrijks missen? In de Voerwijzer-nieuwsbrief staan de meest interessante en meest actuele nieuwtjes van de afgelopen maand.

Inschrijven Voerwijzer-nieuwsbrief

4 Comments

 1. Kayleigh1hagen

  Hallo, meike,

  Ik had al gelezen dat je geen consult op maat meer aanbied ken je iemand die dat nog wel doet? Ik voer nu kvv en zou graag willen weten of het compleet genoeg is ook zou ik graag wat meer variatie willen aanbieden. Ik heb bij een kennis voorbij zien komen dat ze kvv geeft in combinatie met otis en grace koudgeperste brokjes. Is dit een goede combinatie?

  Ik heb een husky (werklijn) van 10 maanden, hij is heel actief en dus vrij slank. Hij krijgt pure instict vers vlees alle smaken afgewisseld. Normaal doet hij het hier goed op maar nu het warmer weer wordt eet hij zijn voedsel slecht. Hij laat het vaak staan maar hij is wel actief waardoor hij begint af te vallen. Ook heb ik het gevoel dat hij hiermee nietgenoeg vette vis binnen krijgt, aangezien pure instinct maar 1 smaak met zalm heeft en een vrij laag procent daarvan bevat.

  Ik heb nu een tijdje houdbare worst van dogs perfect gegeven omdat hij dat eerder als snoepjes ziet en het dus vaker eet dan het verse vlees in zijn bak. Helaas zijn hun over gegaan op een andere leverancier en is de samenstelling veranderd. Er zit nu aardappelzetmeel in in plaats van tapioca. Ik merk dat hij dit ook minder lekker vind en het dan ook soms weer laat staan.

  Welke merken hebben ook een goed houdbare worst, ik kan hier helaas niet veel over vinden 😅

  Hopelijk kan je me verder helpen.

  Groetjes,

  Kayleigh

Geef een antwoord