Forum

KVV voor hond met a...
 
Meldingen
Alles wissen

Het forum is gesloten.

KVV voor hond met allergieën.

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
300 Bekeken
Berichten: 1
Topic starter
(@arkiflex)
Lid
Deelgenomen: 1 jaar geleden

Hallo Meike,

Graag vraag ik je om advies. Ik heb een american bully van 1.3 jaar. Sinds een maand is het bekend dat ze allergisch is voor maar liefst 12 verschillende grassoorten en huisstofmijf. Hier word ze nu tegen behandeld dmv Arthutherapie. 

Daarnaast is ze dus ook licht gevoelig voor kip, lam, kalkoen, vette vis, sojaboon, mais, erwt en rijst. 

Zoals je kunt lezen zit er niet anders op dan KVV te voeren. De dierenarts adviseerde om struisvogel, paard, eend, geit en haas te geven, maar als ik hier zo lees is het niet echt compleet. 

 

Ik geef momenteel 2x per dag wildmix, paard, geit en eend. Daarnaast wat kivo groente en een lepeltje extra vierge olijf olie en 1 per week een rauwe eidooier. 

Zag gisteren iets voorbij komen over de multi vitamine zonder calcium (van KB). Dat is al onderweg. 

Wat kan ik er nu nog bij geven om het nog completer te maken zodat ze geen tekorten heeft?

 

 

 

 

 

1 reactie
Berichten: 1394
(@voerwijzer-meike)
Lid
Deelgenomen: 13 jaar geleden

Het hangt helemaal van de samenstellingen van de voedingen af of de voeding compleet is en wat je het beste kunt toevoegen. Uitgaande van een gemiddelde kvv, Kivo groentemix, eidooier en de multi van KB, denk ik dat een goede omega 3-bron het enige is dat je nog mist. Je kunt hiervoor heel goed algenolie gebruiken. https://www.voerwijzer.com/het-beste-omega-3-supplement-voor-honden-en-katten/

En voor als je nog eens andere voeding wilt uitzoeken, dan kun je heel goed dit overzicht gebruiken: https://www.voerwijzer.com/versvlees  

Beantwoorden
Deel: