Petfeed Ruurlo

Datum: 15 februari, 2015
Laatst bijgewerkt: 15 februari, 2015

Contactgegevens:

Petfeed Ruurlo
Kerkstraat 3 b
7261GE Ruurlo
0636092759
petfeedruurlo@gmail.com
petfeedruurlo.luondo.nl
fb; petfeedruurlo ruurlo
verkoop uitsluitend op afspraak

Assortiment:

Petfeed Ruurlo verkoopt Carnibest, Naturis, Tammenga en Lotgering. Wij hebben ons gespecialiseerd in honden/katten met een allergie en verkopen dus veel producten die in een eliminatiedieet passen. Wij hebben veel producten op voorraad, maar kunnen indien gewenst ook voor u bij een volgende bestelling uw wensen meenemen. Naast de kvv verkopen wij ook diverse barfproducten als eend/kip-en kalkoennekken, eendenkarkassen, runderstrot, zalmkoppen, kraakbeen, lamsribben en kalfsschijven. Schapenkop, duif etc is altijd te bestellen, maar hebben we doorgaans niet standaard voorradig.
Van Carnis verkopen we de runderlong, gemalen pens, pensschijfjes en kalfsbolletjes. Tevens de wild blokjes en eendenblokjes.
 

Kvv-merken:

Carnibest, Lotgering, Naturis, Tammenga

Barf-assortiment:

uitgebreid assortiment, biologisch, wild, vis

Bezorg- en afhaalinformatie:

In principe hanteert Petfeed Ruurlo de regel dat alles gewoon gehaald kan worden bij ons aan huis. Echter, in sommige gevallen is niet iedereen in staat om te komen halen. In die gevallen zullen wij ook brengen, als het tenminste in de directe omgeving van Ruurlo is. Bezorgkosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid vlees wat besteld is en de afstand die gereden moet worden.
Het ophalen van vlees gebeurd altijd via telefoon/mail/app/sms contact, vaak is dit in de avonduren of in het weekend. Wij hanteren het principe; zijn we thuis, dan zijn we ook geopend …

Geef een reactie