Natudog

Natudog is een kvv-lijn van Dogmeat. Natudog onderscheidt zich van de andere mixen van Dogmeat met de toegoeging van 9% groenten.

Nieuwe Natudog
Natudog is overgenomen door Dogmeat. Hiervoor was het een eigen merk en had het een hele andere samenstelling. Raak dus niet verward door wat er op internet is geschreven over Natudog voor 2015, want dat gaat over het eerdere merk.

Analyse, ingrediënten en prijzen Natudog
Ingrediënten €/kg
Natudog Compleet 30% pens, 30% rund, 20% bevleesd kipkarkas, 10% rundorgaan (hart, lever, long), 9% groentemix, 1% zalmolie €2,70
Natudog Gans 20% Ganskarkas, 5% konijnorgaan, 75% ganzenvlees, 9% groentemix, 1% zalmolie €4,-
Natudog Kalkoen Onbekend €3,10
Natudog Konijn 40% Konijnrugstuk, 10% konijnorgaan, 30% runderpens, 10% runderhart, 9% verse groentemix, 1% zalmolie €3,02


Is Natudog compleet?

Bij afwisseling van de drie mixen met toevoeging van vette vis en eieren zou je compleet kunnen voeren. Omdat het onbekend is welke organen er in Natudog Gans en Natudog Kalkoen zitten en wat de calciumgehaltes zijn, kan ik niet beoordelen of het compleet is.

Ik zou dit niet aanraden als hoofdvoeding voor pups, omdat er geen analyse bekend is en daardoor lastig in te schatten is of het compleet genoeg is voor een pup.

Verkoopinformatie
Verkrijgbaar in rollen van
200 gram
500 gram
1 kilo

Te bestellen bij www.dogmeat.nl

Beoordeling:

Natudog vind ik moeilijk te beoordelen, omdat er geen analyse is en de samenstelling van Natudog Gans en Kalkoen niet helemaal duidelijk is. Ook heb ik geen idee van de kwaliteit van de ingrediënten. Ik raad niet aan om dit als hoofdvoeding te voeren, maar ter afwisseling lijkt het me prima.


Compleet door Calciumbron Geschikt voor Website
Niet compleet bot hond www.dogmeat.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *