Natural Paws

Datum: 28 juli, 2014
Laatst bijgewerkt: 28 juli, 2014

Contactgegevens:

Natural Paws
Lily Keus
Oekelsbos 54
4891 SL RIJSBERGEN
06-54758306
info@naturalpaws.nl

Assortiment:

KVV
biologische producten
wild
eliminatiediëten
BARFmenu op maat
vleesbot
spiervlees
organen
vis
diverse om te drogen
 

Kvv-merken:

Alaska, , Bandit, Darf, Haaksbarf, KBraw, Tammenga, Barfmenu, Overige

Barf-assortiment:

uitgebreid assortiment, > 4 diersoorten, vleesbot, spiervlees, organen, biologisch, wild, prooidieren, vis, pancreas

Bezorg- en afhaalinformatie:

Afhalen kan dagelijks op afspraak in Rijsbergen en op afspraak in Moerkapelle
Bezorgen is mogelijk in Brabant, Zuid-Holland, Noord-Holland, deel Zeeland, Utrecht en Gelderland, Noord-Limburg. Bezorgkosten afhankelijk van locatie en bestelde hoeveelheid € 5 – € 12,50
 

One Comment

 1. Maikel

  Ik heb Lily Keus van Natural Paws eind juni 2015 leren kennen tijdens een lezing over gezonde voeding van Ingrid Smolders (Into the Wild) georganiseerd door Discus Leo van Riel. Lily kwam over als een enthousiaste vrouw met verstand van voeding, toen ze aangaf dat zij zelf ook gezonde voeding kon leveren was ik snel overstag en heb de volgende dag gelijk een aanvraag voor een maandmenu gedaan. Hierop kreeg ik netjes een voorstel compleet met uitleg e.d. Een week later werd deze dan ook netjes door Lily zelf geleverd. Alles zag er perfect uit en ik was super tevreden! Ook de volgende bestelling (augustus) was dik in orde. De bestelling voor september heb ik zelf bij Lily in Rijsbergen opgehaald, ook daar zag alles er netjes en georganiseerd uit. Mijn dochtertje mocht er zelfs nog even naar het toilet. Helaas ging het bij de vierde bestelling (oktober) mis, er ontbrak een kilo. Waar gehakt wordt vallen spaanders dus dit kan gebeuren, Lily loste dit netjes op en 1,5 week later kon ik de missende kilo bij een andere klant in de buurt ophalen. Helaas ging het bij de bestelling daarop (november) weer mis en ontbrak er wederom weer een kilo voeding, aangezien het elke keer maar om een paar euro aan voeding ging besloot ik gelijk maar een nieuwe bestelling te doen zodat ze niet speciaal voor alleen deze kilo hoefden te rijden. Lily beloofde de bestelling zelf te controleren, en inderdaad de bestelling van december klopt weer als een bus, inclusief de kilo van november. Hopelijk was de wet van Murphy hiermee doorbroken. Dit bleek niet het geval, ik miste wederom een kilo bij mijn bestelling van januari. Nu begon het wel enigszins vervelend te worden aangezien ik er steeds alles dubbel moet controleren en er vervolgens zelf achteraan moet om de missende kilo te krijgen. Ondanks dat de sfeer van de mail anders als anders was hing 1,5 week later de missende kilo aan de deur. Aangezien ik nog steeds geloofde in Natural Paws ben ik er gewoon blijven bestellen, dus ook voor februari heb ik weer besteld echter gebeurde er toen iets vreemds bij het afleveren: Ik vroeg aan Lily of de bestelling klopte, en werd vervolgens afgesnauwd dat ze dat niet gecontroleerd had. Ook bleek het gedroogde voer te ontbreken, deze bracht ze echter 5 minuten later alsnog. Ik deed dit voorval af als “ze zal haar dag wel niet hebben” echter kreeg ik een week later onderstaande mail:

  “Beste Maikel,

  Wij hebben gisteren gezamenlijk overleg gehad en naar aanleiding daarvan wil ik je aangeven dat wij je niet verder van dienst zullen zijn en je veel succes wensen bij de zoektocht naar een geschikte leverancier.

  Vriendelijke groet,

  Natural Paws team
  Lily”

  Aangezien deze als donderslag bij heldere hemel kwam en ik niet gewend ben om op zo’n onpersoonlijke manier de deur gewezen te worden heb ik direct gebeld. Helaas kon Lily me wegens persoonlijke omstandigheden niet te woord staan. Wel gaf ze als reden dat “de meiden” zoals ze haar medewerkers steevast noemt zich niet prettig en gestresst voelden als ze een bestelling voor mij moesten maken omdat het steeds fout ging. Mijns inziens is dan de oplossing om een extra controle te doen maar zeker niet je klanten op deze manier weg te jagen. Hierdoor ben niet alleen ik maar ook mijn hond gedupeerd.

  Voor het plaatsen van deze recensie heb ik de bovenstaande tekst per mail aan Lily gestuurd zodat ze hier op kon reageren. Uit haar reactie maak ik op dat ze het vermoeden heeft dat ik niet eerlijk ben geweest over hetgeen ik ontvangen heb. Aangezien deze omgang met klanten mij zeer bevreemd heb ik besloten mijn ervaring te delen.

Geef een reactie