Forum

Alternatief RC Gian...
 
Meldingen
Alles wissen

Het forum is gesloten.

Alternatief RC Giant Junior?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
465 Bekeken
Berichten: 1
Topic starter
(@violet)
Lid
Deelgenomen: 1 jaar geleden

Mijn hond Mila (kruising sint bernard x berner sennen, nu 15 maanden en ca. 45kg) krijgt momenteel Royal Canin Giant Junior, hiervoor heeft ze de puppy variant gehad. Ze doet het er goed op, en de recente prijsstijgingen van RC zijn vervelend, maar niet het belangrijkste aspect voor mij. Ben gewoon eens aan het denken of het wellicht goed voor haar zou zijn om eens te wisselen/verder te kijken dan RC. Zat o.a. eens te kijken naar Brit Care Junior Large Breed, of wellicht Acana puppy large breed (of is ze daar misschien al te oud voor?). Zouden dat goede opties zijn, of kan ik het beter gewoon houden bij RC?

Nogmaals: ze doet het opzich prima op RC, dus heb geen directe aanleiding om te wisselen, maar ik wil wel gewoon eens rondkijken of er wellicht qua samenstelling betere opties voor haar zijn dan RC 🙂 Ze heeft verder geen intoleranties o.i.d. 

1 reactie
Berichten: 1394
(@voerwijzer-meike)
Lid
Deelgenomen: 13 jaar geleden

Ik denk dat het een goed idee is om een andere brok te proberen. Als het niet of minder goed bevalt kun je altijd weer terug naar Royal Canin. Het afwisselen van brokken is sowieso te prefereren, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat het uitproberen schadelijk is voor honden. 

Hier mijn beoordeling over Acana Junior Large Breed: https://www.voerwijzer.com/hondenbrok/acana-puppy-large-breed/

Hier een lijst puppybrokken voor grote rassen, waarvan ik de brokken met vier of vijf sterren zo aanbevelen (en beter vind dan Royal Canin): brokkenvergelijker

Hier mijn basis-criteria voor goede puppybrokken: https://www.voerwijzer.com/zo-kies-je-goede-puppybrokken/

Hier een artikel voor het vinden van een alternatief voor Royal Canin Giant: https://www.voerwijzer.com/royal-canin-giant-hondenbrokken-voor-grote-rassen/

Beantwoorden
Deel: