Prins TotalCare Diet

Datum: 4 januari, 2018
Laatst bijgewerkt: 25 november, 2020

Prins TotalCare Diet is de nieuwe kvv-lijn van Prins Petfoods met speciale voedingen voor honden met voedselallergie en gewrichtsproblemen. De “normale” mixen zijn te vinden onder de naam Prins TotalCare.

Analyse, ingrediënten en prijzen Prins Totalcare Diet
  Ingrediënten Eiwit Vet Koolh. Calcium Fosfor €/kg
Diet Hypoallergenic Horse Complete 76% paard (hart, maag en lever), 15% aardappel, 5% erwt, 1% zalmolie, mineralen (dicalciumfosfaat),0,5% koolzaadolie, 0,5% inuline, 0,15% mannan-oligosaccharide (MOS) 13,1% 8,9%  4,7% 0,4% 0,3% €9,97
Diet Mobility Complete 68% rund (hart en lever, aardappel, wortel, erwt, zalmolie (4%), koolzaadolie (1.5%), gelatinehydrolysaat (0.75%), inuline (bron van FOS) (0.5%), mineralen (calciumcarbonaat), extract van schaal- en weekdieren (bron van glucosamine) (0.05%), gistextract (bron van bèta-glucanen) (0.03%), chondroïtine sulfaat (0.01%). 12,1% 11,5% 3,7% 0,3% 0,2% €9,30

Herkomst paard
Het paardenvlees komt uit Nederlandse slachthuizen.

Omega 3 vetzuren
In Prins TotalCare Diet is visolie toegevoegd voor de omega 3 vetzuren. Er zit in
Hypoallergenic Complete: 1,3% omega 3 (totaal 2,1% omega vetzuren)
Mobility Complete: 0,2% EPA (een belangrijk omega 3 vetzuur)

Is Prins Totalcare Diet Compleet?
Ja. De voeding wordt aangevuld met vitaminen en mineralen en is daarmee compleet.

Verpakking
Prins Total Care Diet is verkrijgbaar in dozen van 1,5 kg met schijfjes van 50 gram.

Beoordeling:

De toevoegingen in Prins TotalCare Diet Mobility Complete zijn werkzaam bij gewrichtsproblemen. De ingrediënten in Prins TotalCare Hypoallergenic Horse Complete zijn geschikt voor de meeste honden met voedselallergie, alhoewel sommige honden ook overgevoelig zijn voor aardappel, erwten, zalmolie of prebiotica (Inuline, MOS).

Ik vind de voedingen wel vrij duur. Je zou eventueel zelf een complete rauwe vleesvoeding kunnen aanvullen met de supplementen. Behalve de lagere prijs van deze oplossing, is het ook een voordeel dat je de kwaliteit van het omega 3-supplement in de hand hebt. Een visolie-supplement kan veel geoxideerde vetzuren en zware metalen bevatten. Kies een supplement van wilde vis, welke getest is op zware metalen, in capsules zit, en ook vitamine E bevat. Of krillolie.


Compleet door Calciumbron Geschikt voor Website
Premix supplement hond www.prinspetfoods.nl/

4 Comments

  1. Zijlstra

    Dag, ik koop Prins blik hypoallergenic. Ik koop meestal 12 blikken tegelijk. Nu heeft de winkelier geen deksel voor de blikken. Ik doe er dan een plastic zakje met elastiekje omheen. Maar een deksel is fijner. Heeft u deksels voor deze blikken?

Geef een reactie