Hunters Home

Datum: 13 juli, 2014
Laatst bijgewerkt: 30 september, 2022

Hunters Home is rauwvoer (kvv) van de Hunters Home groep.

Analyse & Ingrediënten Hunters Home
Ingrediënten Eiwit Vet As €/kg
Kip compleet  100% kip 15,5% 9% 3,5% €4,46
Rundvlees Compleet 35% kip, 22,5% long, 15% pens, 10% kopvlees, 10% steekvlees, 7,5% overige organen 15,5% 11,1% 1,6% €4,40
Rundvlees/kip Compleet 50% kip, 22,5% long, 10% kopvlees, 10% steekvlees, 7,5% overige organen 15,5% 9% 3,5%
Rundvlees/Pens Compleet 32,5% kip, 20% runderpens, 20% long, 10% steekvlees, 10% kopvlees, 7,5% overige organen 14% 7,5% 1,25% €4,07
Kip/zalm/pens compleet 50% kip, 25% zalm, 25% pens 12,5% 11,9% 1,65% €4,18
Kip/zalm compleet 70% kip, 30% zalm 12,3% 12,4% 2,25% €4,56
Zalm compleet ? 12,5% 12,4% 1,3% €4,20
Vette vis compleet 60% vette vis, 30% kip, 10% kippenvet 12,3% 12,1% 1,95% €4,56
Konijn compleet ? 13,5% 5% 7,5% €5,20
Lam compleet  35% kip, 22,5% long, 15% pens, 10% steekvlees, 10% kopvlees, 7,5% overige organen 11,5% 10,1% 1,1% €4,55
Geit Compleet  35% kip, 30% long, 10% geit, 10% steekvlees, 7,5% pens, 7,5% overige organen 11,5% 10,1% 1,1% €4,56
Eend compleet 70% eend, 30% kip 13,2% 22,5% 2,3% €5,20
Paard compleet 45% kip, 22,5% paard, 22,5% long, 10% steekvlees, 7,5% overige organen 10,9% 9,7% 1,65% €5,25
Kalkoen compleet  70% kalkoen, 30% kip 15,5% 9% 3,5% €4,56
6meats4dogs compleet 35% kip, 12,5% vis 10% kalkoen, 10% eend,  10% long,  7,5% rund, 7,5% pens, 7,5% overige organen 11,5% 12,1% 1,7% €4,56
Hert compleet  35% kip, 30% long, 12,5% hert, 10% organen,  10,9% 9,7%  1,65% €5,20
Puppy Compleet 42,5% kip, 50% steekvlees, 7,5% overige organen 15,5% 11,1% 1,6% €5,54

De kiloprijzen zijn gebaseerd op aankoop van 10 rollen van 500 gram.

Percentages en samenstelling
De verhoudingen van Hunters Home zijn ongeveer:
45-50% spiervlees (o.a. steekvlees en kopvlees)
15-20% bot
20% long (ik vermoed van rund)
7,5-15% pens
7,5% overige organen (wisselend welke en hoeveel)

Er zitten geen toevoegingen bij zoals granen of premix.

Is Hunters Home Compleet?
Hunters Home zou compleet moeten zijn bij het voeren

Omdat de samenstelling te onduidelijk is, durf ik het niet aan te bevelen als compleet bij afwisseling. Hiervoor moet duidelijk zijn

 • Welke organen er inzitten en hoeveel van elk orgaan. Hunters Home geeft aan dat dit  wisselend is.
 • Hoeveel calcium en hoeveel fosfor er in zit. Dit laten ze niet meten, omdat dat niet verplicht is en het voer duurder zou maken.

Wil je zelf kunnen beoordelen of een menu compleet is, of je menu optimaliseren? Lees dan het boekje Rauwvoer voor de hond. Je leert in drie stappen hoe je voer kunt beoordelen met de analyse en ingredienten en welke aanvullingen goed zijn.

Is hunters home geschikt voor pups?
Ik durf het niet als hoofdvoeding aan te raden voor pups, omdat het daarvoor belangrijk is dat het voer compleet en gebalanceerd is, waarbij de hoeveelheid calcium extra belangrijk is.

Is Hunters Home geschikt bij allergie?
Ik raad niet aan om Hunters Home als hoofdvoeding te voeren bij voedingsallergie of -intolerantie. In alle smaken zit kip, en kip is één van de meest voorkomende diersoorten waar een allergie/intolerantie voor is. Als je hond nog niet allergisch/intolerant voor kip is, kan dit alsnog ontstaan als de darm nog niet geheeld is en je elke dag kip gaat voeren.

Verpakking
Verkrijgbaar in rollen van
500 gram
750 gram (niet alle mixen)
1 kg

Beoordeling:

Hunters Home lijkt me prima voeding ter afwisseling. Ze noemen de voeding compleet, maar volgens mijn visie is het niet compleet. Het zou officieel ook niet compleet mogen heten, omdat ze niet aantonen dat alle essentiele vitamines en mineralen er in voldoende hoeveelheden inzitten.

Ik begrijp dat hun visie is dat een rauwvoer-menu compleet is als er meerdere diersoorten in zitten. Om ervoor te zorgen dat alle essentiele voedingstoffen er in voldoende hoeveelheden inzitten, is het volgens mijn berekeningen nodig dat er

 • Genoeg in zit van alle essentiële organen
 • Genoeg calcium in zit

En bij Hunters Home is dit dus wisselend en onduidelijk.


Compleet door Calciumbron Geschikt voor Website
afwisselen en zelf aanvullen bot hond huntershomegroep.nl/

67 Comments

 1. Jamy58

  Hij Meike
  Ik heb een vraag ,mijn Malthezer Shitsu nu acht jaar heeft brokken gehad van Happy Dog ,lam rijst Spezial voor witte honden voor het verkleuren van het vacht ,een ze had rond haar ogen geen bruine verkleuringen .Zij heeft heel langzaam in een tijd van acht maanden een verzuurd maag gekregen bij haar lieb gewoon slijm uit haar mond tijdens het uitlaten ,ze makte ook een heel rare geluid van het maagzuur .Heb nu van een voedingsadvies mijn hondje Anifit gezond voer ,ze krijgt het nu vier weken en het gaat echt een stuk beter met haar ,het vacht is mooier e ze is ook nu afgevallen wat bij haar echt een probleem was en haar klachten zijn veel beter geworden .
  Mijn vraag lieve Meike
  Alles perfect bij haar met Anifit ,alleen haar ogen zijn weer heel erg verkleurt en dat vind ik best jammer ,misschien kan je mij zeggen wat bij Happy Dog brokken aan spul inziet dat ze zo mooie witte oogjes hat ,heeft het ermee te maken met een te hoge PH waarde .
  Hoop dat jij mij kant helpen
  L.gr. Anita

  1. Voerwijzer Meike

   Dag Anita, er is nog veel onduidelijk over oorzaken van hondenvacht-verkleuring. Het kan te maken hebben met een ingrediënt Anifit, zoals biet, wortel of kweekzalm. Er zijn voor zo ver ik weet geen ingrediënten die een verkleuring tegengaan, dus een voeding speciaal voor witte honden zal zo geformuleerd zijn dat er geen ingrediënten inzitten die een verkleuring kan veroorzaken.

   Je verhaal doet me erg denken aan een witte chihuahua met een bruinige verkleuring rond de ogen. Dit verdween toen deze overstapte op rauwe vleesvoeding. Dit is een natuurlijker voeding en zorgt meestal ook voor een goede pH-waarde van het maagzuur. De pH-waarde van de voeding zelf zal geen invloed hebben op verkleuring van de vacht, en de pH-waarde die het maagzuur aanneemt op de voeding waarschijnlijk ook niet.

   Wat je prima kunt doen is een andere natvoeding proberen, voorzichtig rauwe vleesvoeding proberen (rustig overstappen) of Anifit blijven voeren maar dan een tijdje één smaak om te kijken of het met een bepaald ingrediënt te maken heeft.

  1. Voerwijzer Meike

   Jammer. Ik zocht even in mijn eigen emailbox en zie dat ze mij ook nooit antwoord hebben gegeven op de vraag of er echt paardenbot inzit, of bot van een ander diersoort. Dit was toen naar aanleiding van geruchten dat er bot van een ander diersoort in zou zitten.

   1. Sophieburg

    Ik heb ze gebeld en ze zeiden dat ze kraakbeen en dergelijke van het paard erin verwerken zodat er calcium in komt, maar dus niet echt harde botten. Ik heb nog een vraag, ik geef mijn hond nu al een tijd enkelvoudige paard KVV van diverse merken en wil hier een multivitamine aan gaan toevoegen, om de dag bijvoorbeeld, ik las ergens op jou blog over vitals en heb nu de vitals elke dag poeder gekocht, weet je of deze geschikt is om om de dag te geven of is er kans op overdosering van bepaalde vitamines?

    1. Voerwijzer Meike

     Ja er is kans op overdosering, vooral van vitamine A en D. Dat geldt voor alle multivitamines. Het is daarom belangrijk om een juiste dosering aan te houden.

     Bedankt voor het doorgeven van de info over de calciumbron Hunters Home Paard, er zal dan niet zoveel calcium inzitten, maar mogelijk wel genoeg voor een volwassen hond. Het is inderdaad goed om ook andere merken te voeren. KBRaw bijvoorbeeld, meet ook de hoeveelheid calcium in de voeding zodat je zeker weet dat er genoeg in zit.

     1. Sophieburg

      Ok dankje, klopt het dat vitals elke dag poeder wel goed is? Ik zag dat je dit ergens aanraadde maar het is niet specifiek voor honden, ik wilde nu om de dag 1 maatschap (2.5gram) geven. Dus dat is vrij weinig (1.25 gram per dag… hier staat wat er in zit bij inname van 2 maatschappen https://www.vitals.nl/producten/elke-dag/elke-dag-poeder zie je iets geks qua hoeveelheid als je het dus door 2en deelt en daar dan weer de helft van? Of denk je dat het ok is qua hoeveelheden?

     2. Voerwijzer Meike

      De multivitamine-poeder van Vitals vind ik inderdaad een goed supplement, bij een menu welke wel rood vlees en genoeg lever bevat. Een goede hoeveelheid is 2.5 gram per kg vlees. Dit kun je bijvoorbeeld verdelen over vijf dagen per week.

   1. Richard Janse

    als het 100% paard is kan dit dan worden gegeven als eliminatie dieet?

    de alternatieve dierenarts had het niet over 6 tot 8 weken maar dat het soms wel langer moet dan deze 2 maanden

    soms 7 of 8 maanden….

    loopt een hond dan geen tekorten op? en na hoeveel tijd loopt een hond eigenlijk tekorten?

 2. Jeannette

  Beste Meike, wat een geweldige hulp geef je hier, ik ben echt superblij met je site.
  Ik heb een bijna 4 jaar oude Labradoodle met atopische allergie (mijten en pollen). Ik heb vers vlees geprobeerd, hypo allergene broken, eliminatie dieet en gewone broken. Helaas alles zonder resultaat. Maar nu wou ik dus hunters home gaan proberen, maar mag kvv ook worden gecombineerd met brokken of natvoer? Dus ’s morgens KVV en dan ’s avonds natvoer of brokken. Het natvoer/brokken wou ik dan van Wolfsblut nemen, omdat hier veel verscheidenheid in zit met dierensoorten om toch een allergische reaktie te beperken. Heel erg bedankt voor al je hulp

 3. Maaike

  Hunters hone stelt dat eend compleet is doordat ze hele eend gebruiken
  Jullie stellen van niet.
  Mijn hond mag alleen maar eend ivm elimineren. Dit gaat goed dus wil hem op eend houden. Weinig trek in abdere dinben probereb met weer alle problemen vandien, dit is wat nu werkt.

  Jullie zijn objectief dus neig jullie mening te volgen, maar hoe krijg ik nu mijn hond zijn voer compleet?
  Hokamix?
  Barf premix?

  ??

  1. Voerwijzer Meike

   Als alle organen er in zitten (zonder de darmen), dan is het redelijk compleet. Alleen bevat gevogelte weinig zink, vitamine D, magnesium en omega 3. Als je tijdelijk alleen maar eens voert en het daarna uitbreidt is dat geen probleem. Maar als je permanent alleen eend wilt voeren, zou ik voedingsstoffen aanvullen. Barf Premix ken ik niet. Misschien dat de Hokamix magnesium bevat, maar zelf nog groenten toevoegen is ook een goed idee voor genoeg magnesium.

   1. Maaike

    Hoi Meike, dank voor het antwoord. Laatste dierenarts bezoek even afgewacht en jawel..toch ander dier proberen. We gaan voor geit. Ben nu dus alles aan het uitzoeken, zie het echt wel zitten met HH, echter nog steeds zoekend naar definitie compleet (calcium, fosfor, het blijft allemaal maar raden). Zie ook dat dus als ik het goed heb, geit behoorlijk meer koolhydraten bevat dan energique eend en of hh eend. Bomen bos enz….

    Overigens wel onder de indruk van jouw kennis. En bedankt voor je reactie!

    1. Voerwijzer Meike

     Als het niet om een pup gaat is het risico op een calciumtekort niet zo groot, als je deze voeding bijvoorbeeld maximaal drie maanden als enige voer geeft. Hunters Home Geit bevat geen koolhydraten, als er werkelijk 100% geit in zit. Er zal waarschijnlijk wat meer vocht inzitten, gezien het lage eiwitgehalte. Ik zou wat hennepzaadolie toevoegen aan de voeding, zolang je geen gevogelte voert. Volgens mij bevat Geit wat weinig omega 6. Je kunt wat visolie toevoegen voor genoeg vitamine D en omega 3 (heel belangrijk, zeker bij darmproblemen). Kies gezuiverde visolie met antioxidanten in capsules, zoals Eskimo Extra.

 4. Sandra

  0,5% fosfor en 0,6% calcium zou in ieder geval in rund compleet zitten, Deze mix werd ook alleen maar aangeraden voor een pup. Volgens mij voer je dan niet compleet ondanks dat zij zeggen van wel maar veel staat er niet aangegeven op de verpakking dus ik wil het wel graag zeker weten als ik KVV voer. Jouw bericht over compleet voeren waarbij je dus echt de samenstellingen weet vind ik ook belangrijk dus ik zoek door. Dank je voor je reactie

 5. Sandra

  Nog even en vraagje over KVV Hunters Home.Wij hebben een herderpup 20 weken die hard groeit en op brokken staat ( CAvom). Hier doet hij het niet goed op qua ontlasting , bijna altijd satesaus) dus zijn wij aan het denken over KVV. Nu hebben we hier in de stad de fabriek staan waar het geproduceerd wordt en dat vind ik een pre omdat er dan geen tussenstations zijn waar iets fout kan gaan.
  Maar belangrijker vind ik de samenstelling van het vlees en daar heb ik dan toch nog een vraag over. De verhouding calcium/fosfor blijkt na navraag 0,5\0,6 te zijn. Zoals ik gelezen heb in jouw artikelen zou dit een prima verhouding zijn. Nu lees ik verder in de bestanddelen en komt behalve bij rund en kip de hoeveelheid eiwitten er laag uit. Zo ook het gehalte vet is aan de lage kant ( er van uit gaande wat er hier op de site allemaal beschreven staat hoeveel er in moet zitten). Moet ik er dan vanuit gaan dat dit merk niet oke is om aan een opgroeiende herder te geven? Ik vind het lastig om een beslissing te nemen aangezien er zoveel info is het hele goed erg duur . Zou graag jouw mening hierover willen weten.

  1. Voerwijzer Meike

   Bedoel je dat er in alle mixen 0,5% fosfor en 0,6% calcium zit? Dit lijkt me onwaarschijnlijk, omdat de gehalte ruwe as nogal variëren. Bovendien zou ik minder fosfor verwachten.

   Het eiwit- en vetgehalte in Hunters Home Kip is prima, er zal wat meer vocht inzitten en dat is geen probleem. Wat ik lastiger vind is dat de samenstellingen niet tot in detail bekend zijn, waardoor ik niet met zekerheid kan zeggen dat je compleet voert bij de juiste afwisseling. Je zou het kunnen combineren met een kvv-merk met premix, en er voor zorgen dat je zelf door middel van de juiste afwisseling en de nodige aanvullingen compleet voert.

 6. Kim

  Mijn ervaring met HuntersHome toen ik een aantal jaren geleden begon met KVV was positief. Mijn hond deed het hier stukken beter op, dan op een graanvrije brok. Minder last van zijn huid iig. Sinds drie kwart jaar doet hij het steeds slechter op HH, te harde of te dunne ontlasting, witte stopverfdiarree, braken, 4 x per dag ontlasting en viel alsmaar af. Zelfs zijn leverwaardes laten testen maar hier lag de oorzaak (gelukkig )niet. Hij bleek ineens niet meer tegen de gans kvv van HH te kunnen. De hond van de buren reageerde er hetzelfde op, terwijl deze alles eet en kan verdragen. Het vlees zelf rook vaak erg vies en was eerder grijzig van kleur dan rood/roze, dun als pap en slurpte het zo uit zijn kom. Helemaal geen stukjes meer te vinden, tot pap vermalen (oud?) vlees. Ook sinds HH veel aanslag op zijn tanden. Altijd redelijk tevreden geweest, ook over hun service maar nu krijg ik helaas geen gehoor en zit met een volle diepvries aan kvv wat ik niet kan geven en ook niet door kan verkopen, zo slecht is het vlees. Merk dat hun kwaliteit nooit echt stabiel is geweest en dat geeft niet bepaald vertrouwen. Ik ben nu overgestapt naar een kwalitatief betere kvv, iets duurder maar gebruik ook 150 gram minder per dag en ook maar twee keer per dag ontlasting. Liever kwaliteit waarvan je weet dat elke portie goed is en niet dat je nog eens naar de supermarkt kan sprinten omdat je hele diepvries vol ligt met onbruikbare kvv. Heb HH aangeboden om de kvv op te komen halen, zodat ze het zelf kunnen zien. Geen reactie hierop en volgens hun ligt het aan mij want ik zou de enige zijn.. En ik word voor leugenaar uitgemaakt, ik zou de kvv toch stiekem hebben gegeven.. Dan zou ik niet met dit voorstel komen om ze op te halen en daarbij ga ik mijn hond niet vergiftigen. Schandalig hoe ze met een klant omgaan, die al jaren lang klant is..

 7. Esther Wernke van Hagen

  Onze hond Senna zit nu al weer een jaar op Hunters Home.Het gaat nog steeds heel erg goed met haar.en wij hebben nog steeds een heel erg goed contact met de Heer van Den Berg.Geen elende meer van een ernstige voedselallergie. Senna zit nu al een jaar op kalkoen.Ja u leest het goed 1 diersoort. Voor een ieder die nog twijfelt en met de handen in het haar zit,probeer Hunters Home! !!!!.
  Esther Wernke van Hagen

 8. Hannie

  Alhoewel ik deze rollen niet verkeerd vind uitzien en ze met smaak gegeten worden (maar eigenlijk wordt vrijwel alles hier met smaak gegeten dus dat is eigenlijk geen argument), gaat dit merk er niet inkomen. Nergens is iets terug te vinden over het Calciumgehalte en ook over de soorten/verhoudingen van het orgaanvlees is niets te vinden. Dan kunnen ze wel groots aangeven op hun website dat ze op voerwijzer.com staan met de analyses van het voer, maar die analyses zijn helaas niet compleet.
  Twee diersoorten heb ik geprobeerd (paard en geit), en op beide soorten krijgen beide honden zachte ontlasting. Dus mogelijk zit er te weinig bot in, ofwel er zit kraakbeen in (ipv bot?), want daar reageren mijn honden op met zachte ontlasting ofwel er zit een overdosis aan orgaan in. Zo lang ik moet gissen naar de samenstelling komt dit merk er bij mij dus niet meer in.

 9. Hannie

  5 maanden geleden schreef Esther Wernke van Hagen hierboven:
  “..zijn wij tot de conclusie gekomen dat de kvv van Hunters Home werkelijk de ingredienten bevatten die in het voer zitten”.
  Dat is wel een vreemde opmerking, dat de kvv de ingredienten bevat die er in zitten. 🙂
  Ik voer sinds kort kvv (voorheen altijd barf) en heb nu ook voor het eerst Huntershome geprobeerd en wat ik hieraan in elk geval erg positief vind is dat het een beetje grof gemalen is (en daarmee de ingredienten deels herkenbaar zijn) en het niet zo’n natte drab is als de meeste andere kvv’s die ik tot nu toe geprobeerd heb.
  Wat grover betekent ook dat het ietsje langer in de maag verblijft

 10. Esther Wernke van Hagen

  Onze 14 maanden oude Border Terrier heeft 13 maanden van zeer ernstige voedingsallergie weten te overleven.
  Hevige buikpijn,diarree,ontstoken oren,ogen en neus.
  Veel dierenarts,universitaire en internist kosten mochten niet baten.
  Ten einde raad zijn wij bij de Heer van den Berg van Hunters Home terecht gekomen.
  Na een ondersteunend en begeleidend contact tot nu toe,zijn wij tot de conclusie gekomen dat de kvv van Hunters Home werkelijk de ingredienten bevatten die in het voer zitten.
  Voor onze hond is het haar redding geweest,het had zeker niet langer moeten duren…
  In een periode van 1 maand geen doodzieke hond meer, wel een gezonde toekomst weer.
  Wij raden iedereen Hunters Home aan, niets anders meer voor onze hond!!!

   1. Esther Wernke van Hagen

    Ja echt fijn dat Senna nu weer een happy hond is. Allemaal te danken aan de goede adviezen van de heer van den Berg van Hunters Home.
    En nog steeds een heel goed contact.
    Echt super.
    Hadden we maar eerder geweten van het goede voer van Hunters Home. Dan hadden we ook kunnen genieten van een leuke puppy tijd en een paar duizend euro kunnen besparen.

    1. Esther Wernke van Hagen

     Beste Meike,
     Als je de kvv vergelijker bekijkt zie je dat je kunt filteren op de zoek resultaten.
     Er is ook een mogelijkheid om te filteren op de optie “voerwijzer vertrouwen”.
     persoonlijk vind ik dan dat daar ook Hunters Home bij kan staan omdat ik door mijn ervaringen Hunters Home volledig vertrouw en dat ze heel goed voer verkopen. Ook lees je goede ervaringen van mensen op hun facebook pagina.

     1. Voerwijzer Meike

      Hallo Esther, bedankt voor je suggestie. Hunters Home heeft duidelijk Esther-vertrouwen 😉 Om Voerwijzer-vertrouwen te krijgen, is er wat meer nodig dan goede ervaringen. Als eerste heb ik meer informatie nodig, en helaas wordt er steeds niet op mijn e-mails gereageerd. Als ze me de analyses kunnen laten zien van essentiële voedingsstoffen in de voeding, en ik kan eens langskomen bij de fabriek om te kijken, dan komen ze zeker in aanmerking voor Voerwijzer-vertrouwen. Maar voor vertrouwen is als eerste goed contact nodig en dat lukt niet.

      Het is in ieder geval goed om te weten dat de ervaringen goed zijn.

  1. Voerwijzer Meike

   Volgens mij gebruiken ze de term compleet ondertussen niet meer. Ik heb even rondgekeken bij webshops die het merk verkopen, maar daar staat de term compleet niet meer bij. Ik heb het nu dus ook aangepast op deze Voerwijzerpagina.

 11. Voerwijzer Meike

  Dat klopt, maar Hunters Home gebruikt deze term niet op de juiste manier. Het mag pas compleet heten als er middels een premix of een analyse aangetoond kan worden dat het compleet is. Dat is niet van toepassing op Hunters Home. Alleen rund kan niet compleet zijn, dan krijg je op de langere termijn tekorten.

 12. Sanne

  Mijn ervaring tot nu toe met HuntersHome is erg positief. De honden (twee Golden Retrievers) krijgen hoofdzakelijk BARF, maar af en toe vind ik het wel fijn om een KVV te kunnen voeren. Na verschillenden geprobeerd te hebben (Tinlo BARFmenu, DARF Eko, Dogmeat (enkelvoudig), Meat4Dogs) kwam ik uit bij HuntersHome en eindelijk heeft mijn jongste hond (10,5 maand) niet meer zulke harde ontlasting (piepen bij poepen). Oudste hond (bijna 4 jaar) had met geen enkele KVV problemen, op deze doet ze het ook goed.

  Voor mij is Hunters Home dus echt een uitkomst. 🙂 Samen met Renske voor op vakantie zijn de hondjes helemaal happy en doen ze het super!

 13. Voerwijzer Meike

  Ja witte ontlasting komt door bot,  hebben ze er geen last van? Dan is het opzich niet erg. Maar botjes uitbraken is geen goed teken, het bot wordt dus niet goed verteerd. Komt het voor op bepaalde diersoorten? Bijvoorbeeld geit en kalkoen, die hardere botten hebben? Dan zou ik die vermijden. Of juist op kip, gans en konijn? Aan het ruwe as gehalte te zien zou daar erg veel calcium in kunnen zitten. Staat er ook een calciumgehalte vermeld op de verpakking? 

 14. Marjolijn

  Ik ben voor onze Golden Retrievers overgestapt van Lotgering naar Hunters Home. Dit met name omdat ik het vlees van Lotgering te vet vond en onze golden teef van 5 net is gecastreerd en bij haar moeten we dus nog meer op haar gewicht gaan letten (ze was al te dik toen we haar hebben overgenomen). Bij Hunters Home kan je per diersoort het vlees uitzoeken en dan kiezen voor de wat minder vette soorten. Wel krijgen ze 1x per week zalm. Verder wissel ik 5 diersoorten af. (konijn, kalkoen, paard, geit en hert). Onze honden zijn gek op vers vlees, maar op dat van Hunter helemaal! Ik merk wel dat hun ontlasting veranderd is: vaak is het wit. Dit komt toch door het bot? Er zit 5% meer bot in het vlees van Hunters Home dan in Lotgering. Moeten we hier iets aan doen? Een van de twee heeft de volgende ochtend ook allemaal kleine botjes uitgekotst.

 15. Nina

  Ik ben meer dan tevreden over Hunters Home. Het vlees (ook de vis overigens) is zo vers als maar zijn kan. Ik heb het nog nooit meegemaakt dat het bruinig was of dat het stonk. De verhouding vlees, orgaan en bot vind ik prima. Mijn Springer Spaniël meisje is er dol op. Zij krijgt rund, kip/pens, paard, geit, lam en zalm en eet alles met smaak op. Ze blaakt van gezonheid en zit goed in haar vacht. Ik maak haar menu zelf volledig door groente etc in de juiste verhoudingen bij te voegen.

  Verder vind ik ook de prijs / kwaliteit verhouding heel goed en ben dus zeer te spreken over Hunters Home.

   1. Nina

    Hoi Rian,

    Wat Meike zegt.

    Bij ons krijgt ons teefje 1x per week een rauw ei door haar vlees heen en eens in de maand blender ik verschillende soorten rauwe groenten. Denk aan komkommer, witlof, broccoli, wortelen. Dit vries ik in gelijke porties in, zodat ik precies voldoende heb om iedere dag afgewogen groente door haar vlees te mengen. Zondag is zalm dag, dus dan krijgt ze haar portie vis. En 1x in de week krijgt ze pens. 

    Je kunt natuurlijk eindeloos door gaan met toevoegingen doen, maar wij vinden dit prima en houden het hier lekker bij.

    Groetjes,

    Nina

 16. Ann

  Ik geef dit aan al (!) onze goldens en de puppies en nog nooit was ik zo tevreden! Heb jaren brok gegeven voor het eigen gemak en nu vers vlees voor de gezondheid van de hond! Super gewoon, een echte aanrader. En zeker Hunters Home! Kwaliteit ten top en inderdaad als je ze gaat halen kan je kijken in de produktieruimte en zien hoe net en hoe professioneel ze bezig zijn! Toppie

 17. Linda

  ik haal geregeld lam en geit voor onze hond bij hunters home en ben zeer te spreken over kwaliteit. Ik ga het zelf halen, en vaak hebben ze ook vuile lamspens, of een zalmkop, dus neem ik die ook mee. Je kunt in de productiehal kijken, alles ziet er piekfijn uit! 

 18. Ramona

  Ik vraag me af of iemand ervaring heeft met Hunters Home kvv.
  Dat wat ik er van kan vinden zijn oude berichten.
  Wij zoeken een goede kvv voor een redelijke prijs.
  Ons probleem is dat onze hond niet alles goed kan verdragen. Hij krijgt op het moment Naturis, en daar zijn wij helaas niet meer tevreden over en zoeken dus een ander goed merk. Er zijn zoveel kvv merken, maar welke is goed? Wij zoeken een enkelvoudige kvv zonder toevoegingen, zonder kip, rund, eend , kalkoen. Het moet een kvv zijn die echt vers is en niet op het randje van bederf, omdat hij last heeft van een bacterie in de maag die heel snel terug komt en hij dan weer eens een keer aan de ab kuur moet, en deze heeft hij helaas al veel te veel gehad. Alvast bedankt.

  1. Mike

   Beste Ramona,

   Ik heb voorheen al mijn honden op brokken gehad – Hadden echter wel vaak plekken in hun lies en likte vaak aan hun voorpoten en nagels (verveling leek mij) 
   Een van de honden kreeg na enkele jaren chronische diaree en deze heb ik uiteindelijk moeten laten inslapen – Hoogstwaarschijnlijk had ik deze kunnen helpen als ik tijdig Huntershome was gaan voeden ..

   Nozum (Combi Boxer – American Bulldog)
   Mijn oudste reu – vreet echt alles en op turbo tempo – Tot zijn 8 jaar niks geen last op wat jeuk en rode plekjes in zijn lies na – Dit werd echter toen hij ruim 8,5 jaar oud was super erg – overal bultjes – zijn nek leek wel bedakt met een rubber vel .. Besloot na de nodige dierenarts onderzoeken geheel te gaan voor uitsluitend voeren van vers vlees ( puur rund) Geen brokken – geen koekjes verder helemaal niks meer ..
   Werd in het begin zeker niet beter maar jeuk leek snel wel iets af te nemen – na circa een maand bijna geen rode plekken meer in zijn lies en na zes weken haaruitval als een gek .. Gewoon doorgezet en nu ruim drie maanden blinkt die oude als een spiegeltje en heeft daarnaast nog wat voordelen:
   Stinkt in het geheel niet ( op orgaanboertje na het eten na da Poeha) 
   Minder ontlasting waarvan bijna de helft door de vogels wordt weggerooft ( Recycle !) 
   Levendig en goed gespierd .

   Indey (Old English Bulldog)

   Mocht je in de buurt van Etten-Leur wonen of Breda dan kun je eventueel op maandag en vrijdag tussen 18,30 en 20.30 terrecht daar we in deze regio ook verdeler zijn van Hunter Home
   Mob tel 06-51.99.15.26

    

Geef een antwoord