Hunters Home

 

Analyse & Ingrediënten Hunters Home
Ingrediënten Eiwit Vet As €/kg
Kip 100% kip 15,5% 9% 3,5% €3,50
Rund 100% rund 15,5% 11,1% 1,6% €3,50
Kip/zalm 50% kip, 50% zalm 12,3% 12,4% 2,25% €3,50
Kip/pens Kip, pens 12,5% 11,3% 1,75% €3,50
Kip/zalm/pens 33,% kip, 33% zalm, 33% pens 12,5% 11,9% 1,65% €3,50
Zalm 100% Zalm 12,5% 12,4% 1,3% €3,60
Gans 100% Gans 12,9% 12,7% 2,7% €3,75
Konijn 100% Konijn 13,5% 5% 7,5% €3,75
Lam 100% Lam 11,5% 10,1% 1,1% €3,50
Geit 100% Geit 10,9% 9,6% 1,2% €3,75
Eend 100% Eend 13,2% 22,5% 2,3% €3,75
Paard 100% Paard 10,9% 9,7% 1,65% €3,75
Kalkoen 100% Kalkoen % % €3,75
Kip/Vismix 50% schol, wijting of rode poon, 50% kip 12,3% 12,1% 1,95% €3,75
Vette vismix Sardines, zalm, rode poon, makreel en schar (hele vissen) % % % €3,50
6meats4dogs Rund, kip, eend, konijn, vis, lam 11,5% 11,1% 1,6% €3,-
Hert  100% hert  10,9% 9,7%  1,65% €3,95

Percentages en samenstelling
De verhoudingen van Hunters Home zijn:
60% spiervlees
20% organen, o.a. pens, lever, nier, milt (niet van rund) en hart, en organen uit de karkassen bij het gevogelte en konijn.
20% bot

Er zitten geen toevoegingen bij zoals granen of premix.

Compleet
Hunters Home zou compleet moeten zijn bij het voeren

 • gevogelte
 • hoefdier(en)
 • vette vis
 • groente

Verpakking
Verkrijgbaar in rollen van
500 gram
750 gram (niet alle mixen)
1 kg

Beoordeling:


Compleet door Calciumbron Geschikt voor Website
Diersoorten afwisselen bot hond huntershomegroep.nl/

33 Comments

 1. Ramona

  Ik vraag me af of iemand ervaring heeft met Hunters Home kvv.
  Dat wat ik er van kan vinden zijn oude berichten.
  Wij zoeken een goede kvv voor een redelijke prijs.
  Ons probleem is dat onze hond niet alles goed kan verdragen. Hij krijgt op het moment Naturis, en daar zijn wij helaas niet meer tevreden over en zoeken dus een ander goed merk. Er zijn zoveel kvv merken, maar welke is goed? Wij zoeken een enkelvoudige kvv zonder toevoegingen, zonder kip, rund, eend , kalkoen. Het moet een kvv zijn die echt vers is en niet op het randje van bederf, omdat hij last heeft van een bacterie in de maag die heel snel terug komt en hij dan weer eens een keer aan de ab kuur moet, en deze heeft hij helaas al veel te veel gehad. Alvast bedankt.

  1. Mike

   Beste Ramona,

   Ik heb voorheen al mijn honden op brokken gehad – Hadden echter wel vaak plekken in hun lies en likte vaak aan hun voorpoten en nagels (verveling leek mij) 
   Een van de honden kreeg na enkele jaren chronische diaree en deze heb ik uiteindelijk moeten laten inslapen – Hoogstwaarschijnlijk had ik deze kunnen helpen als ik tijdig Huntershome was gaan voeden ..

   Nozum (Combi Boxer – American Bulldog)
   Mijn oudste reu – vreet echt alles en op turbo tempo – Tot zijn 8 jaar niks geen last op wat jeuk en rode plekjes in zijn lies na – Dit werd echter toen hij ruim 8,5 jaar oud was super erg – overal bultjes – zijn nek leek wel bedakt met een rubber vel .. Besloot na de nodige dierenarts onderzoeken geheel te gaan voor uitsluitend voeren van vers vlees ( puur rund) Geen brokken – geen koekjes verder helemaal niks meer ..
   Werd in het begin zeker niet beter maar jeuk leek snel wel iets af te nemen – na circa een maand bijna geen rode plekken meer in zijn lies en na zes weken haaruitval als een gek .. Gewoon doorgezet en nu ruim drie maanden blinkt die oude als een spiegeltje en heeft daarnaast nog wat voordelen:
   Stinkt in het geheel niet ( op orgaanboertje na het eten na da Poeha) 
   Minder ontlasting waarvan bijna de helft door de vogels wordt weggerooft ( Recycle !) 
   Levendig en goed gespierd .

   Indey (Old English Bulldog)

   Mocht je in de buurt van Etten-Leur wonen of Breda dan kun je eventueel op maandag en vrijdag tussen 18,30 en 20.30 terrecht daar we in deze regio ook verdeler zijn van Hunter Home
   Mob tel 06-51.99.15.26

    

 2. Voerwijzer Meike

  Zelf heb ik vooral ervaringen gehoord dat de hond het lekker vindt. Ervaringen van langere termijn ken ik niet. Maar geen berichten over stinkend vlees gehoord. Succes!

 3. Linda

  ik haal geregeld lam en geit voor onze hond bij hunters home en ben zeer te spreken over kwaliteit. Ik ga het zelf halen, en vaak hebben ze ook vuile lamspens, of een zalmkop, dus neem ik die ook mee. Je kunt in de productiehal kijken, alles ziet er piekfijn uit! 

 4. Ann

  Ik geef dit aan al (!) onze goldens en de puppies en nog nooit was ik zo tevreden! Heb jaren brok gegeven voor het eigen gemak en nu vers vlees voor de gezondheid van de hond! Super gewoon, een echte aanrader. En zeker Hunters Home! Kwaliteit ten top en inderdaad als je ze gaat halen kan je kijken in de produktieruimte en zien hoe net en hoe professioneel ze bezig zijn! Toppie

 5. Nina

  Ik ben meer dan tevreden over Hunters Home. Het vlees (ook de vis overigens) is zo vers als maar zijn kan. Ik heb het nog nooit meegemaakt dat het bruinig was of dat het stonk. De verhouding vlees, orgaan en bot vind ik prima. Mijn Springer Spaniël meisje is er dol op. Zij krijgt rund, kip/pens, paard, geit, lam en zalm en eet alles met smaak op. Ze blaakt van gezonheid en zit goed in haar vacht. Ik maak haar menu zelf volledig door groente etc in de juiste verhoudingen bij te voegen.

  Verder vind ik ook de prijs / kwaliteit verhouding heel goed en ben dus zeer te spreken over Hunters Home.

  1. rian

   Nina, ben er benieuwd wat je er verder bij doet. Onze hond krijgt ook vlees. Maar doe er verder niets meer aan toevoegen. Vraag me nu dus af of ze dan wel alles binnen krijgt….

   1. Nina

    Hoi Rian,

    Wat Meike zegt.

    Bij ons krijgt ons teefje 1x per week een rauw ei door haar vlees heen en eens in de maand blender ik verschillende soorten rauwe groenten. Denk aan komkommer, witlof, broccoli, wortelen. Dit vries ik in gelijke porties in, zodat ik precies voldoende heb om iedere dag afgewogen groente door haar vlees te mengen. Zondag is zalm dag, dus dan krijgt ze haar portie vis. En 1x in de week krijgt ze pens. 

    Je kunt natuurlijk eindeloos door gaan met toevoegingen doen, maar wij vinden dit prima en houden het hier lekker bij.

    Groetjes,

    Nina

 6. Marjolijn

  Ik ben voor onze Golden Retrievers overgestapt van Lotgering naar Hunters Home. Dit met name omdat ik het vlees van Lotgering te vet vond en onze golden teef van 5 net is gecastreerd en bij haar moeten we dus nog meer op haar gewicht gaan letten (ze was al te dik toen we haar hebben overgenomen). Bij Hunters Home kan je per diersoort het vlees uitzoeken en dan kiezen voor de wat minder vette soorten. Wel krijgen ze 1x per week zalm. Verder wissel ik 5 diersoorten af. (konijn, kalkoen, paard, geit en hert). Onze honden zijn gek op vers vlees, maar op dat van Hunter helemaal! Ik merk wel dat hun ontlasting veranderd is: vaak is het wit. Dit komt toch door het bot? Er zit 5% meer bot in het vlees van Hunters Home dan in Lotgering. Moeten we hier iets aan doen? Een van de twee heeft de volgende ochtend ook allemaal kleine botjes uitgekotst.

 7. Voerwijzer Meike

  Ja witte ontlasting komt door bot,  hebben ze er geen last van? Dan is het opzich niet erg. Maar botjes uitbraken is geen goed teken, het bot wordt dus niet goed verteerd. Komt het voor op bepaalde diersoorten? Bijvoorbeeld geit en kalkoen, die hardere botten hebben? Dan zou ik die vermijden. Of juist op kip, gans en konijn? Aan het ruwe as gehalte te zien zou daar erg veel calcium in kunnen zitten. Staat er ook een calciumgehalte vermeld op de verpakking? 

 8. Sanne

  Mijn ervaring tot nu toe met HuntersHome is erg positief. De honden (twee Golden Retrievers) krijgen hoofdzakelijk BARF, maar af en toe vind ik het wel fijn om een KVV te kunnen voeren. Na verschillenden geprobeerd te hebben (Tinlo BARFmenu, DARF Eko, Dogmeat (enkelvoudig), Meat4Dogs) kwam ik uit bij HuntersHome en eindelijk heeft mijn jongste hond (10,5 maand) niet meer zulke harde ontlasting (piepen bij poepen). Oudste hond (bijna 4 jaar) had met geen enkele KVV problemen, op deze doet ze het ook goed.

  Voor mij is Hunters Home dus echt een uitkomst. 🙂 Samen met Renske voor op vakantie zijn de hondjes helemaal happy en doen ze het super!

 9. NathalieL

  Ik vraag me af waarom deze KVV compleet is door het afwisselen van 4 vleessoorten. Als ik de site bekijk staat er bijvoorbeeld: rund compleet. Dan zou de rund compleet toch niet afgewisseld hoeven worden?

 10. Voerwijzer Meike

  Dat klopt, maar Hunters Home gebruikt deze term niet op de juiste manier. Het mag pas compleet heten als er middels een premix of een analyse aangetoond kan worden dat het compleet is. Dat is niet van toepassing op Hunters Home. Alleen rund kan niet compleet zijn, dan krijg je op de langere termijn tekorten.

   1. Voerwijzer Meike

    Dat is goed om te weten, ik had deze informatie nergens uit kunnen opmaken en helaas is er ook niet gereageerd op mijn laatste drie emails.

    Zou u deze analyses (van de aanwezige hoeveelheden essentiele vitamines, mineralen en vetzuren) kunnen e-mailen naar info@voerwijzer.com? Dan zal ik de informatie aanpassen.

  1. Voerwijzer Meike

   Volgens mij gebruiken ze de term compleet ondertussen niet meer. Ik heb even rondgekeken bij webshops die het merk verkopen, maar daar staat de term compleet niet meer bij. Ik heb het nu dus ook aangepast op deze Voerwijzerpagina.

 11. cisca

  Nog even een opmerking over de toevoeging ‘compleet’ op de website van Mika (voorheen Stolk) wordt bij elke soort nog steeds ‘compleet’ vermeld. Lijkt me dan dus niet juist…..

 12. Esther Wernke van Hagen

  Onze 14 maanden oude Border Terrier heeft 13 maanden van zeer ernstige voedingsallergie weten te overleven.
  Hevige buikpijn,diarree,ontstoken oren,ogen en neus.
  Veel dierenarts,universitaire en internist kosten mochten niet baten.
  Ten einde raad zijn wij bij de Heer van den Berg van Hunters Home terecht gekomen.
  Na een ondersteunend en begeleidend contact tot nu toe,zijn wij tot de conclusie gekomen dat de kvv van Hunters Home werkelijk de ingredienten bevatten die in het voer zitten.
  Voor onze hond is het haar redding geweest,het had zeker niet langer moeten duren…
  In een periode van 1 maand geen doodzieke hond meer, wel een gezonde toekomst weer.
  Wij raden iedereen Hunters Home aan, niets anders meer voor onze hond!!!

   1. Esther Wernke van Hagen

    Ja echt fijn dat Senna nu weer een happy hond is. Allemaal te danken aan de goede adviezen van de heer van den Berg van Hunters Home.
    En nog steeds een heel goed contact.
    Echt super.
    Hadden we maar eerder geweten van het goede voer van Hunters Home. Dan hadden we ook kunnen genieten van een leuke puppy tijd en een paar duizend euro kunnen besparen.

    1. Esther Wernke van Hagen

     Beste Meike,
     Als je de kvv vergelijker bekijkt zie je dat je kunt filteren op de zoek resultaten.
     Er is ook een mogelijkheid om te filteren op de optie “voerwijzer vertrouwen”.
     persoonlijk vind ik dan dat daar ook Hunters Home bij kan staan omdat ik door mijn ervaringen Hunters Home volledig vertrouw en dat ze heel goed voer verkopen. Ook lees je goede ervaringen van mensen op hun facebook pagina.

     1. Voerwijzer Meike

      Hallo Esther, bedankt voor je suggestie. Hunters Home heeft duidelijk Esther-vertrouwen 😉 Om Voerwijzer-vertrouwen te krijgen, is er wat meer nodig dan goede ervaringen. Als eerste heb ik meer informatie nodig, en helaas wordt er steeds niet op mijn e-mails gereageerd. Als ze me de analyses kunnen laten zien van essentiële voedingsstoffen in de voeding, en ik kan eens langskomen bij de fabriek om te kijken, dan komen ze zeker in aanmerking voor Voerwijzer-vertrouwen. Maar voor vertrouwen is als eerste goed contact nodig en dat lukt niet.

      Het is in ieder geval goed om te weten dat de ervaringen goed zijn.

  1. Wilko

   Heftig verhaal😱
   Ik zit denk ik nu in het zelfde schuitje,
   En ben erg zoekende naar het juiste merk KVV
   En voer nu al een tijdje hunter home
   Afwisselend met andere merken maar hunters home lijkt me erg goed👍

   Hoe gaat het nu met uw hond?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *