Nieuw boek: Rauwe Voeding voor Honden door Lizzy Plat-Coelers

Datum: 13 maart, 2015
Laatst bijgewerkt: 22 april, 2024

Afgelopen week kwam het boek Rauwe Voeding voor Honden, zelf rauwe voeding samenstellen voor je hond uit. Dit boek is geschreven door Lizzy Plat-Coelers, bekend van de website met forum Barfplaats.nl, welke zij in 2003 oprichte. In het boek staat de basis van het zelf samenstellen voor de hond in 120 pagina’s beschreven.

Op de kaft staat de volgende omschrijving:

“Steeds meer Nederlanders worden bewust van de voordelen van gezond eten en die voordelen zijn voor onze honden niet anders. Rauwe voeding voor honden is een natuurlijke manier van zelf voeding samenstellen voor honden door gebruik te maken van de beste ingrediënten.
Twijfel je aan de brokken of het blikvoer dat je hond eet? Zou je graag een natuurlijke voeding aan je hond willen voeren? Wil je graag leren om zelf voeding samen te stellen, maar durf je de stap niet te nemen? Of lijdt jouw hond aan gezondheidsproblemen voor wie rauwe, verse voeding misschien een uitkomst kan bieden? Dan biedt dit boek je de kans om te leren wat je moet weten om op een veilige en verantwoorde wijze rauwe, verse voeding samen te stellen voor je pup, volwassen of senior hond!”

De inhoud
De inhoudsopgave laat zien dat alle onderwerpen aan bod komen. Voor de beginner wordt kort en duidelijk uitgelegd waarom rauwe voeding gezonder is, hoe je kunt overschakelen, en hoeveel en hoevaak je kunt voeten. Ook voor degenen die al zelf samenstellen interessante onderwerpen aan bod:

   • de ingrediënten
   • supplementen
   • vitaminen en mineralen
   • percentages
   • gereedschap
   • voeding in verschillende levensfases
   • voeding bij verschillende aandoeningen
   • ontgiften

Het boek kopen
Het boek is verkrijgbaar

als E-book voor €11,99 bij Bol.com
als paperback voor €12,95 in de Voerwijzer-webshop

Boek inzien
De eerste dertig pagina’s zijn alvast te lezen via de website van Google Books.

Boek rauwe voeding voor honden van Lizzy Plat-Coeler

Veel Leesplezier!

Reacties kunnen maximaal 600 karakters bevatten

Geef een reactie